Etiketa

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2013

Καψουλιέρα μέρος 2ο

Αγαπητοί φίλοι!

Πριν ένα χρόνο είχα ανεβάσει το άρθρο 


"ΚΑΨΟΥΛΙΕΡΑ VS ΧΡΥΣΗΙΔΑ"


όπου η Χρυσηίδα κέρδισε άνετα ...


 ...τη συσκευή του εμπορίου .

Τα χρόνια όμως περνάνε, η Χρυσηίδα  μεγαλώνει
και ζητάει συνεχώς αύξηση στο μεροκάματο ...


  Ευρισκόμενος λοιπόν σε απελπιστική κατάσταση και υπό την απειλή
της απεργίας του εργαζομένου μου,
η οποία σημειωτέον κηρύχτηκε επ' αόριστον, έπρεπε να βρω μια λύση ....

Και την βρήκα ...!!!

Στο μέρος, όπου όλοι οι μεγάλοι άντρες από την αρχαιότητα διαλογίζονται
και βρίσκουν λύση στα προβλήματά τους !!!

Έμμμ... δεν εννοώ την...

...μπανιέρα...

αλλά....


... το "ΜΕΡΟΣ" !!!

 Τα υλικά λοιπόν που θα χρειαστούμε για την πετυχημένη συνταγή είναι :
(συγχωρέστε με, είναι ώρα για φαγητό και παρασύρθηκα...)
 1 μέγγενη
2 ατσαλόκαρφα ( ελαφρώς λιμαρισμένα )
 1 " παλιοσίδερο "
1 μπύρα
1 συσκευή ηλεκτροκόλλησης

Αφού τα ανακατέψουμε καλά όλα αυτά μεταξύ τους για περίπου 30 λεπτά
και πιούμε την μπύρα
(όπως καταλαβαίνετε ακόμα δεν έχω φάει...)
το αποτέλεσμα θα πρέπει να είναι κάτι σαν
αυτό ... ταράααααααααααααμ !!!




Οδηγίες λειτουργίας:

 Παίρνουμε τα καψούλια και...


 ...γεμίζουμε το ... "δίκαννο" ...


με τα δυο χεράκια (για συντομία χρόνου)...


... ώστε να μοιάζει κάπως έτσι...

Παίρνουμε το πλαίσιο και ...


...το πιέζουμε πάνω στο "δίκαννο" ...


...μία στο δεξί ζευγάρι τρύπες... 


...και ...


...μία στο αριστερό ζευγάρι τρύπες ...


...χραπ...


...e vouala !!!

Με λίγα λόγια, πατ κιούτ, έτοιμο...!!! 
(Τόσο γρήγορο όσο και το 4G της Cosmote, ένα πράμα...)

Σημείωση:
Επειδή σίγουρα κάποιοι πονηροί θα μπούνε στον πειρασμό να το κάνουν με 4 ατσαλόκαρφα...
 το δοκίμασα ... και δεν λειτουργεί.... 
Δεν είναι εύκολο να βρεις στόχο σε 4 τρύπες στη σειρά....

Επίσης, θα ήθελα να αναφέρω, ότι μπορούμε να κάνουμε μια μικρή παραλλαγή της συνταγής, για όσους δεν διαθέτουν ηλεκτροκόλληση, 
όπου αντί για το "παλιοσίδερο", μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε
 ένα ξύλινο πηχάκι και μακριές πρόκες (λιμαρισμένες, αυτό δεν γλιτώνετε δυστυχώς...)

Να έχετε ένα καλό απόγευμα και καλή μου όρεξη!
(Επιτέλους έτοιμο το φαγητό...!!!)

1 σχόλιο:

  1. η καλυτερη καψουλιερα ειναι. εγω τις προκες τις δουλευω πολλα χρονια αλλα εγω γεμιζω μονοκαννα. γεμιζει καμια εικοσαρια μονοκαννα ο μπαρμπα αρτεμης και εγω τις βαζω με ενα κτυπηματακι στις τρυπες. μιλαμε για πολλα καψουλια πολυ πιο γρηγορα απο καψουλιερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή