Etiketa

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

"Stergatos Queen Bees", η εφαρμογή

Αγαπητοί φίλοι,

είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι η εφαρμογή 
Stergatos Queen Bees (Beta) έχει αναβαθμιστεί, με σκοπό να είναι ακόμα πιο φιλική προς τον χρήστη.
Έτσι, μπορείτε να γλιτώσετε χρόνο και κόπο, αφού μπορείτε πλέον να ενημερώνεστε εύκολα, χωρίς καθυστερήσεις και αναμονές, για τη διαθεσιμότητα σε βασίλισσες και μελισσοσμήνη, καθώς και για τις τρέχουσες προσφορές μας.
Μπορείτε επομένως, να κάνετε γρήγορα και άμεσα τις αγορές σας, χωρίς να χάνετε τον χρόνο σας περιμένοντας να δώσετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας (ναι, δυστυχώς εκείνη την ώρα είμαι συνήθως στα μελίσσια και δεν μου περισσεύουν χέρια...)
Επιπλέον, μπορείτε να δείτε δωρεάν εκπαιδευτικά μελισσοκομικά βίντεο και να λαμβάνετε ενημερώσεις με τους βασικούς μελισσοκομικούς χειρισμούς.
Όσοι φίλοι έχουν κατεβάσει την παλαιότερη έκδοση της εφαρμογής, θα πρέπει να κάνουν τον κόπο και να την ενημερώσουν, εάν αυτό δεν έγινε αυτόματα, λόγω των ρυθμίσεων του κινητού σας. Για τους υπόλοιπους φίλους, μπορείτε να βρείτε την εφαρμογή πατώντας εδώ: Stergatos Queen Bees (Beta) (είναι συμβατή μόνο με android κινητά και όχι με i-phone, μιας κι έρευνες που έχουν γίνει, έδειξαν, ότι το budget των μελισσοκόμων δεν επαρκεί για αγορά i-phone...χα...χα...χα....., σνιφ, κλαψ...)


3 σχόλια:

  1. Καλημέρα σας,παρακολούθησα τα βιντεακια και ειδα πόσο κατατοπιστικός είστε
    Θα ηθελα την συμβουλή σας
    Είπατε ότι καταψηχουμε τα πλαισια μετα τα βαζομε σε πάτωμα στεγανοποιμενο?
    Και μια συμβουλη πού θελω εχω αρκετα μελια σφραγισμεν πώς μπορω να τα αποθηκευσω?
    Είμαι από τα Κυθηρα δεν εχω πολλές ομως το ρεικι απεδωσε πάρα πολύ
    Σας ευχαριστώ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή